Societatea S.C. Cardio Med S.R.L., cu sediul in Targu Mures, Romania, Str. B-dul 22 Decembrie 1989, Nr. 76-78, considera ca:
    -imaginea sa publica
    -demnitatea
    -reputatia
au fost profund lezate de catre candidata la primaria municipiuluui Targu Mures, Deputat Lavinia Cosma, in cadrul emisiunii realizata de catre “Televiziunea M9”, numita “Muresul Alege – Dezbatere Primaria Targu Mures”, prin calomnii grave si isi rezerva dreptul de a o actiona in instanta pe doamna Deputat sus numita.
Dorim sa aducem la cunostiinta populatiei urmatoarele fapte:
–    In cadrul acestei societati nu s-a inregistrat niciun deces in ultimii 3 ani, rata mortalitatii fiind 0%
–    Doamna Dr. Theodora Benedek a actionat in cadrul S.C. Cardio Med S.R.L. infiintand un “Laborator de imagistica medicala” de excelenta, fapt ce este atestat de specialisti europeni in domeniu
–    De asemenea, in cadrul activitatii dansei in societatea sus numita, a infiintat “Centrul de cercetare a bolilor cardiovasculare”, in cadrul caruia tinerii doctori si doctoranzi concep articole importante ce apar in publicatii de specialitate cu renume in lumea medicala
–    In cadrul S.C. Cardio Med S.R.L. doamna  Dr. Theodora Benedek nu a efectuat nicio montare a unui stent
In concluzie,
S.C. Cardio Med S.R.L. solicita daune morale in valoare de 400000 RON, bani care vor fi directionati spre ONG-urile pentru care candidata, Deputat Lavinia Cosma, spune ca a facut multe. In schimb cand au fost intrebate au spus ca doamna Deputat nu a facut nimic pentru ele.
Sari la conținut