Dorim să vă informâm de o nouă directivă prin care MEDICII DE FAMILIE care au în evidență pacienți care au fost diagnosticați cu COVID-19, pot să ii redirecționeze către CABINETELE MEDICALE DE CARDIOLOGIE CARE DEȚIN APARATURĂ IMAGISTICĂ, în vederea realizării unui RMN (cord, cu substanta de contrast) gratuit, decontat de CNAS. 
 
In acest sens, vă rugăm să îndrumați pacienții dvs. să beneficieze de investigații medicale și imagistice de înaltă performanță gratuite, oferite de Centrul Medical Cardiomed Târgu Mureș.
 
In cadrul centrului medical CARDIOMED, își desfășoară activitatea medici cardiologi cu cea mai înaltă calificare profesională, acreditați internațional în utilizarea  metodologiilor de diagnostic şi tratament modern, pe aparatură  la standarde europene, care permite tratamentul complex al tuturor afecțiunilor cardiovasculare.
De asemenea, centrul medical dispune de aparatură performanță pentru investigatii imagistice RMN și CT.
 
Prin urmare, rugăm furnizorii de servicii medicale primare care emit, bilete de trimitere pentru efectuarea investigaţiilor medicale necesare monitorizării pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19, să introducă la „diagnostic principal” diagnosticul cu descrierea: „monitorizare pacient cu COVID-19”.
 
Sari la conținut